[Fwd: Message not deliverable]

From: Ioannis Zuburtikudis (izub@kozani.teikoz.gr)
Date: Wed Feb 10 1999 - 12:36:41 EET


attached mail follows:


The following announcement concerns
all EU nationals AND/OR others who can work in Greece legally
                                                    AND
can TEACH IN GREEK.

It is about two tenure-track professorships in the Dept. of Industrial
Product Design of TEI Kozani (www.teikoz.gr).

One position is for RAPID PROTOTYPING

The other is for CAD - SOLID MODELIND

DEADLINE FOR SUBMITTING YOUR APPLICATION IS 16 FEBRUARY 1999
(postmarked).

Please read carefully the announcement that follows:


<HTML>
The following announcement concerns
<BR>all EU nationals <U>AND/OR</U> others who can work in Greece legally
<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbs
p;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n
bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
AND
<BR>can TEACH IN GREEK.

<P>It is about two tenure-track professorships in the Dept. of Industrial
Product Design of TEI Kozani (www.teikoz.gr).

<P>One position is for RAPID PROTOTYPING

<P>The other is for CAD - SOLID MODELIND

<P><U>DEADLINE</U> FOR SUBMITTING YOUR APPLICATION IS 16 FEBRUARY 1999
(postmarked).

<P>Please read carefully the announcement that follows:
<BR>&nbsp;
<BR>&nbsp;
<BR>&nbsp;</HTML>


13-1-99 Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού

13-1-99 Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού


   
   


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (T.E.I) ΚΟΖΑΝΗΣ

 

ΚΟΙΛΑ-ΚΟΖΑΝΗΣ (Τ.Κ. 501 00) - ΤΗΛ. (0461) 40161-2-3-4 FAX 3 0461 - 39682

Koζάνη:

 

8-1-1999

     

Αριθμ.Πρωτ.:

 

Φ.Δ.Υ/1.3/33

     
           

Πληροφορίες:

 

Α.Ντεμογιάννης

     
           

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Π.)

Τα Τμήματα Ηλεκτρολογίας, Ορυχείων, Βιομηχανικού Σχεδιασμού, Ζωϊκής Παραγωγής και Διεθνούς Εμπορίου του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης, σύμφωνα:

  1. Με τις διατάξεις: α)Του άρθρου 15 του Ν. 1404/1983 (ΦΕΚ 173 τ. Α΄ ), όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 57 του Ν. 2413/1996 (ΦΕΚ 124 τ. Α΄) και την παρ. 9 του άρθρου 1 του Ν. 2621/1998 (ΦΕΚ 136 Α΄ ) β)Του Π.Δ. 227/1996 (ΦΕΚ 174 τ. Α΄ ) “Διαδικασία και προϋποθέσεις πλήρωσης θέσεων του Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.)”
  2. Την αριθμ. Φ1/Ε5/2727/11-11-1996 απόφαση του ΥΠΕΠΘ
  3. Την αριθμ. Φ1/Ε5/579/4-6-1998 απόφαση του ΥΠΕΠΘ
  4. Τις αποφάσεις: α) αριθμ. 14/10-9-1998 του Συμβουλίου του ΤΕΙ Κοζάνης, β) αριθμ. 7/9-9-1998 του Συμβουλίου του Τμήματος Ηλεκτρολογίας και αριθμ. 9/22-9-1998 του Συμβουλίου του Τμήματος Ζωϊκής Παραγωγής του ΤΕΙ Κοζάνης
  5. Την αριθμ. Φ.16/Ε5/2093/3-11-1998 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 67/25-11-1998, τεύχος Παράρτημα) “΄Εγκριση προκήρυξης θέσεων Ε.Π. του ΤΕΙ Κοζάνης”

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ ν

τις παρακάτω θέσεις τακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π.):

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (Σ.Τ.ΕΦ.)

Ι. ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

  1. Μία (1) θέση καθηγητή-επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο “Ψηφιακά Συστήματα” της Ομάδας Μαθημάτων Ασθενών Ρευμάτων.

ΙI. ΤΜΗΜΑ ΟΡΥΧΕΙΩΝ

  1. Μία (1) θέση καθηγητή-επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο “Εντοπισμός-Αξιολόγηση και Εμπλουτισμός Μεταλλευμάτων”.
  2. Μία (1) θέση καθηγητή-επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο “Γεωτεχνική Μηχανική”.
  3. Μία (1) θέση καθηγητή εφαρμογών, ειδικότητας Μηχανικού Μεταλλείων ή Μηχανικού Ορυκτών Πόρων.

III. ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

  1. Μία (1) θέση καθηγητή-επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο “Τεχνολογίες ταχείας πρωτοτυποποίησης και αντιγράφων ανάγλυφων επιφανειών (Rapid Prototyping)”
  2. Μία (1) θέση καθηγητή εφαρμογών με γνωστικό αντικείμενο “Σχεδιασμός Βιομηχανικών Αντικειμένων με τη βοήθεια Η/Υ σε επίπεδο στερεάς προσομοίωσης (CAD Solid modeling)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (Σ.ΤΕ.Γ)

ΤΜΗΜΑ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Μία (1) θέση καθηγητή-επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο “Παρασιτολογία Αγροτικών Ζώων” της Ομάδας Μαθημάτων Κλάδων.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

  1. Μία (1) θέση καθηγητή - επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο “Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις (με έμφαση στο χώρο της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης)”.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Α.- Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα ειδικά τυπικά προσόντα που περιγράφονται στις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν.1404/1983 (ΦΕΚ 173/24-11-84, τ. Α΄) για τη "Δομή και λειτουργία των Τ.Ε.Ι." όπως αντικαταστάθηκαν με την παρ. 1 του άρθρου 57 του Ν. 2413/1996 (ΦΕΚ 124/17-6-96, τ. Α΄) και με την παρ. 9 του άρθρου 1 του Ν. 2621/1998 (ΦΕΚ 136 Α΄ ), που είναι τα ακόλουθα:

Ι.- ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

  1. Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. εσωτερικού ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο εξωτερικού.
  2. Διδακτορικό δίπλωμα σχετικό με το αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται και το οποίο αποκτήθηκε μετά από σπουδές που πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του εσωτερικού ή σε αναγνωρισμένα αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού.
  3. Επτά (7) έτη επαγγελματικής δραστηριότητας κατάλληλου επιπέδου από τη λήψη του βασικού πτυχίου ή διπλώματος, μη συνυπολογιζομένου του χρόνου σπουδών για τη λήψη του απαιτούμενου διδακτορικού διπλώματος, από τα οποία μέχρι τρία (3) έτη μπορεί να αντικατασταθούν με διδακτικό έργο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή σε αναγνωρισμένα αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού.
  4. Αξιόλογη επιστημονική η καλλιτεχνική δραστηριότητα, συναφή προς το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης, στη δημιουργία ή βελτίωση γνώσεων, προϊόντων, διεργασιών, μεθόδων ή συστημάτων, αποδεικνυόμενη από ανάλογες: α) πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά ή τεχνικά ή εικαστικών θεμάτων περιοδικά με σύστημα κριτών, τα οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους ή β) μονογραφίες ή βιβλία που έτυχαν ευμενούς κριτικής ή δύο (2) τουλάχιστον αναφορές σε αναγνωρισμένου κύρους ειδικά επιστημονικά περιοδικά. Ο υποψήφιος πρέπει να συγκεντρώνει ως μόνος ή κύριος ερευνητής συνολικό αριθμό τεσσάρων τουλάχιστον πρωτότυπων, κατά τα ως άνω, δημοσιεύσεων.
  5. Αναγνωρισμένη συμβολή στην πρόοδο της επιστήμης ή της τέχνης ή στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, που διαπιστώνεται από δύο (2) τουλάχιστον ομότιμες αναφορές σε εργασίες του υποψήφιου από άλλους ερευνητές.

ΙΙ.- ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

  1. Πτυχίο ή δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή ισότιμο εξωτερικού.
  2. Διδακτορικό δίπλωμα σχετικό με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται και το οποίο αποκτήθηκε μετά από σπουδές που πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του εσωτερικού ή σε αναγνωρισμένα αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού.
  3. Τέσσερα (4) έτη τουλάχιστον επαγγελματικής δραστηριότητας κατάλληλου επιπέδου από τη λήψη του βασικού πτυχίου ή διπλώματος, μη συνυπολογιζομένου του χρόνου σπουδών για τη λήψη του απαιτούμενου διδακτορικού διπλώματος, από τα οποία μέχρι δύο (2) έτη μπορεί να αντικατασταθούν με διδακτικό έργο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή σε αναγνωρισμένα αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού.
  4. Συναφή προς το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης επιστημονική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα σχεδιασμού και εκτέλεσης ερευνητικών ή καλλιτεχνικών έργων, αποδεικνυόμενη από ανάλογες: α) πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά ή τεχνικά ή εικαστικών θεμάτων περιοδικά, με σύστημα κριτών, τα οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους ή β) επιστημονικές μονογραφίες ή γ) πρωτότυπες ανακοινώσεις σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Σε κάθε περίπτωση, ο υποψήφιος πρέπει να έχει τουλάχιστον και μία (1) πρωτότυπη, κατά τα ως άνω, δημοσίευση ή ανακοίνωση ως μόνος ή κύριος ερευνητής.

ΙΙΙ.- ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

  1. Πτυχίο Τ.Ε.Ι. εσωτερικού ή ισότιμο πτυχίο εξωτερικού και αναγνωρισμένος στην Ελλάδα τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα, ο οποίος αποκτήθηκε εξ ολοκλήρου σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του εσωτερικού ή σε αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού ή από εκπαιδευτικά μεταπτυχιακά προγράμματα συνεργασίας ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή εσωτερικού και εξωτερικού. Εφόσον δεν υπάρχει υποψήφιος πτυχιούχος αντίστοιχης ειδικότητας Τ.Ε.Ι., απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. εσωτερικού ή αναγνωρισμένος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος του εξωτερικού και τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα και ο οποίος αποκτήθηκε μετά από σπουδές που πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του εσωτερικού ή σε αναγνωρισμένα αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού ή από εκπαιδευτικά μεταπτυχιακά προγράμματα συνεργασίας ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή εσωτερικού και εξωτερικού.
  2. ΄Εξι (6) έτη επιτυχούς επαγγελματικής δραστηριότητας κατάλληλου επιπέδου σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα από τη λήψη του πτυχίου ή διπλώματος, μη συνυπολογιζομένου του χρόνου σπουδών για τη λήψη του απαιτούμενου μεταπτυχιακού τίτλου, από τα οποία μέχρι τρία (3) έτη μπορεί να αντικατασταθούν με διδακτικό έργο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή σε αναγνωρισμένα αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού.
  3. Τεκμηριωμένη ικανότητα υπεύθυνης εφαρμογής επιστημονικών ή καλλιτεχνικών γνώσεων και τεχνολογικών μεθόδων ή εκτέλεσης τμήματος ερευνητικού έργου κατάλληλου επιπέδου στην ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται, που να αποδεικνύεται από προσκομιζόμενα στοιχεία.

Το διδακτορικό δίπλωμα ως προσόν μπορεί, στην περίπτωση της βαθμίδας Καθηγητή Τ.Ε.Ι. ή Επίκουρου Καθηγητή Τ.Ε.Ι., να αντικαθίσταται με υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό έργο, εφόσον για το προκηρυχθέν γνωστικό αντικείμενο δεν είναι δυνατή ή συνήθης η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Επίσης, ο τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών ως προσόν μπορεί, στην περίπτωση της βαθμίδας του Καθηγητή Εφαρμογών Τ.Ε.Ι., να αντικαθίσταται με ανάλογο καλλιτεχνικό έργο, αν το έργο αυτό είναι σχετικό με το αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται. Για την αντικατάσταση αποφαίνεται το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.). Τα γνωστικά αντικείμενα θέσεων μελών Ε.Π. των Τ.Ε.Ι. των Τμημάτων της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, για τα οποία δεν είναι υποχρεωτική η κατοχή διδακτορικού διπλώματος ή μεταπτυχιακού τίτλου, τα κριτήρια αξιολόγησης για την αντικατάσταση του διδακτορικού διπλώματος ή του μεταπτυχιακού τίτλου ως προσόντος για την εκλογή στις θέσεις αυτές και η διαδικασία για τη δυνατότητα αντικατάστασής τους, καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά από γνώμη του ανωτέρω οργάνου.

Β.- Για την εκλογή σε θέση Ε.Π. Τ.Ε.Ι. εκτός των άλλων προσόντων, συνεκτιμάται η καλή γνώση μιας τουλάχιστον από τις ξένες γλώσσες: αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ιταλικής ισπανικής και της ρωσικής.

Η καλή γνώση μιας από τις παραπάνω ξένης γλώσσας, όπως ορίζεται στην Υπουργική Απόφαση Φ1/Ε5/2014/16-10-1998 (ΦΕΚ 1152/3-11-98, τ. Β΄), αποδεικνύεται:

  1. Με πτυχίο ή δίπλωμα ξενόγλωσσου τμήματος ή σχολής Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.
  2. Με οποιοδήποτε πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της χώρας στην οποία ομιλείται η αντίστοιχη γλώσσα.
  3. Με απολυτήριο σχολείου Β/θμιας εκπαίδευσης της αλλοδαπής ή αντίστοιχου ξενόγλωσσου σχολείου της ημεδαπής.
  4. Με άδεια επάρκειας προσόντων των ως άνω γλωσσών χορηγούμενη από το ΥΠΕΠΘ.
  5. α) Για την Αγγλική γλώσσα με πτυχίο PROFICIENCY των Πανεπιστημίων MICHIGAN ή CAMBRIDGE ή πτυχίο LOWER-FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE ή με πτυχίο (MCCE) MICHIGAN CERTIFICATE OF COMPETENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN.
  6. β) Για τη Γαλλική γλώσσα με πτυχίο DIPLOME D’ ETUDES SUPERIEURES ή DIPLOME D’ ETUDES FRANCAISES 2eme DEGRE ή DIPLOME APPROFONDU DE LANGUE FRANCAISE (DALF) ή πτυχίο CERTIFICAT ή DIPLOME D’ ETUDES EN LANGUE FRANCAISE (DELE 1er DEGRE) του Γαλλικού Ινστιτούτου.

    γ) Για τη Γερμανική γλώσσα με πτυχίο GROSSES DEUSCHES SPRACHDIPLOM ή πτυχίο ZENTRALE MITTELSTUFEN – PROFUNG – MITTELSTUFE του Ινστιτούτου Γκαίτε.

    δ) Για την Ιταλική γλώσσα με πτυχίο DIPLOMA DI LINGUA E CULTURA ITALIANA - CORSO SUPERIORE ή πτυχίο DIPLOMA DI LINGUA ITALIANA του Ιταλικού Ινστιτούτου.

    ε) Για την Ισπανική γλώσσα με πτυχίο SUPERIOR ή πτυχίο BASICO του Ινστιτούτου Θερβάντες.

    στ) Για την πιστοποίηση της “καλής” αντίστοιχα γνώσης της Ρωσικής γλώσσας απαιτείται πιστοποιητικό του Ιδρύματος Μελετών χερσονήσου του Αίμου.

  7. Με επαγγελματική απασχόληση ή παραμονή για λόγους σπουδών σε χώρα ή διδακτική απασχόληση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα χώρας, στην οποία ομιλείται η αντίστοιχη γλώσσα ή απασχόληση σε διεθνείς οργανισμούς (Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, ΟΟΣΑ, UNESCO, κλπ), εφόσον χρησιμοποιούνται οι συγκεκριμένες γλώσσες, ως γλώσσες εργασίας. Η επαγγελματική ή η διδακτική απασχόληση πρέπει να έχει διάρκεια δύο (2) τουλάχιστον ημερολογιακών ή ακαδημαϊκών ετών αντίστοιχα (με την προϋπόθεση της συνεχούς και επιτόπιας εγκατάστασης).

Γ.- Ως ανώτατο όριο διορισμού σε θέσεις Ε.Π. ορίζεται το 45ο έτος, που μπορεί να αυξηθεί μέχρι το 55ο, κατά ίσο αριθμό ετών προϋπηρεσίας του υποψηφίου, σχετικής με το αντικείμενο, από την κτήση του αντίστοιχου πτυχίου, στο δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ή οργανισμούς κοινής ωφέλειας ή σε μεγάλη δημόσια ή ιδιωτική παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Δ.- Μέλη του Ε.Π. άλλων ΤΕΙ δεν μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για κατάληψη θέσης Ε.Π. της ίδιας ή ανώτερης βαθμίδας, εάν δεν έχουν περάσει τρία (3) χρόνια από το διορισμό τους στο ΤΕΙ που υπηρετούν (άρθρο 16 παράγρ.4 του Ν.1404/1983).

Ε.- Πέρα από τα παραπάνω ειδικά προσόντα οι υποψήφιοι πρέπει:

α) Να είναι ΄Ελληνες πολίτες και, προκειμένου για αλλογενείς πολιτογραφηθέντες, πρέπει να έχει έχει περάσει πενταετία από την πολιτογράφηση.

β) Προκειμένου για άνδρες θα πρέπει να είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην έχουν κηρυχθεί ανυπότακτοι ή καταδικασθεί τελεσίδικα για λιποταξία. Προκειμένου για γυναίκες να είναι γραμμένες στο γενικό μητρώο δημοτών.

γ) Να μην έχουν κώλυμα από ποινική καταδίκη και να μην τελούν υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

δ) Γενικά να μην υπόκεινται στα κωλύματα διορισμού που αναφέρει ο Υπαλληλικός Κώδικας (Π.Δ.611/1977).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση χαρτοσημασμένη.
  2. Κυρωμένα αντίγραφα του πτυχίου και όλων των τίτλων σπουδών, των βεβαιώσεων ή πιστοποιητικών επιστημονικής και επαγγελματικής δραστηριότητας, καθώς και διδακτικού έργου.
  3. Ειδικά οι τίτλοι σπουδών εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις στα Ελληνικά του Υπουργείου Εξωτερικών και από την αναγνώριση της ισοτιμίας τους από τα οικεία όργανα.

    Οι βεβαιώσεις ή τα πιστοποιητικά επιστημονικής και επαγγελματικής δραστηριότητας στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να είναι θεωρημένες από την επιθεώρηση εργασίας ή τους οικείους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

  4. Βιογραφικό σημείωμα που θα περιέχει τα σχετικά με τις σπουδές τους και συνοπτική ανάλυση του επιστημονικού τους έργου, της επαγγελματικής τους δραστηριότητας και του διδακτικού τους έργου, καθώς και πίνακα των υποβαλλομένων δικαιολογητικών σε τρία (3) αντίτυπα.
  5. Αντίτυπα των δημοσιευμάτων ή εκδόσεων του υποψηφίου.
  6. Πιστοποιητικά γνώσης ξένης γλώσσας.
  7. Πιστοποιητικό γεννήσεως και εγγραφής στα μητρώα ή δημοτολόγια Δήμου ή Κοινότητας στο οποίο να αναγράφεται η πλήρης ημερομηνία γέννησης και ο τρόπος και ο χρόνος απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας.
  8. Δήλωση του Β.Δ.660/1965 (έντυπα χορηγούνται από τις γραμματείες)
  9. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 ότι δεν συντρέχει κώλυμα του άρθρου 25 του Ν. 232/1975.
  10. Πιστοποιητικό τύπου Α΄ του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου από το οποίο να προκύπτει ότι ο υποψήφιος δεν έχει στρατολογική ή χρηματική υποχρέωση.
  11. Πλήρες αντίγραφο Ποινικού Μητρώου τύπου Α΄ .
  12. Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας από Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή.
  13. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν κατέχει άλλη θέση και δεν έχει άλλη απασχόληση στον ευρύτερο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Τομέα Σε περίπτωση κατοχής τέτοιας θέσης να αναφέρει τη διάταξη του Νόμου που του επιτρέπει να κατέχει και άλλη θέση παράλληλα με αυτή που αναλαμβάνει.

Τα δικαιολογητικά με στοιχεία 10, 11 και 12 θα κατατεθούν μόνο από τους υποψηφίους οι οποίοι θα εκλεγούν σε θέσεις Ε.Π. από το οικείο Εκλεκτορικό Σώμα.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων τοποθετημένα σε ειδικό πλαστικό φάκελο με έλασμα πρέπει να υποβληθούν μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επομένη της ημερομηνίας της δεύτερης δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο, δηλαδή από 18-1-1999 μέχρι 16-2-1999, στην οικεία Γραμματεία Σχολής.

Δεν υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης των δικαιολογητικών της προκήρυξης μετά την κατάθεση και πρωτοκόλληση των αιτήσεων υποψηφιότητας, παρά μόνον αν πρόκειται για διασαφηνιστικά στοιχεία, που ζητήθηκαν συμπληρωματικά από την οικεία εισηγητική επιτροπή και αφορούν σε δικαιολογητικά που κατατέθηκαν εμπρόθεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες στις Γραμματείες:

Της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (τηλέφωνο 0461/40161-4 εσωτ.219)

Της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Παραρτήματος Φλώρινας (τηλέφωνο 0385/23302, 25528)

Του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του Παραρτήματος του Παραρτήματος Καστοριάς (τηλέφωνα 0467/87060-3).

Οι Γραμματείες δέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.-

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ

 

Δρ. Ευάγγελος Τσιολάκης

Καθηγητής


Επιστροφή στον Ιανουάριο 1999

For more information about the rp-ml, see http://ltk.hut.fi/rp-ml/



This archive was generated by hypermail 2.1.2 : Tue Jun 05 2001 - 22:50:55 EEST